e-Student » Γενική Συζήτηση » Ειδήσεις | Επικαιρότητα » Οι πρώτοι των πρώτων στις πανελλαδικές

Σύνδεση
Όνομα χρήστη:

Κωδικός:

Δεν είστε μέλος;
Εγγραφείτε τώρα!
e-steki.gr
Νέα Μηνύματα
Δραστηριότητα
 Σελίδα 1
Ο ΠΑΥΛΟΣ ΤΣΑΚΑΛΙΔΗΣ έκανε εγγραφή στο e-Student
Ώρα: 17-03-18 - 17:04
Η Δεσποινάκι δημιούργησε το θέμα Προβληματισμοί μίας Φοιτήτριας
Forum: Φοιτητικά Θέματα
Ώρα: 15-03-18 - 12:47
Η Arctica2 έκανε εγγραφή στο e-Student
Ώρα: 15-03-18 - 12:47
Η Δεσποινάκι έκανε εγγραφή στο e-Student
Ώρα: 15-03-18 - 12:40
Ο gounaras έκανε εγγραφή στο e-Student
Ώρα: 15-03-18 - 09:33
Ο cir έκανε εγγραφή στο e-Student
Ώρα: 14-03-18 - 17:37
Η eirinib έκανε εγγραφή στο e-Student
Ώρα: 14-03-18 - 17:22
Η malena47 έκανε εγγραφή στο e-Student
Ώρα: 13-03-18 - 18:16
Ο pthyko απάντησε στο θέμα Τι είναι οι μετεγγραφές;
Forum: Πανεπιστήμια & ΤΕΙ
Ώρα: 13-03-18 - 17:56
Ο yozerehs απάντησε στο θέμα Πώς να βρω παλιούς συμφοιτητές μου;
Forum: Το Forum των ΙΕΚ
Ώρα: 13-03-18 - 12:26
Ο forstudents έκανε εγγραφή στο e-Student
Ώρα: 13-03-18 - 02:24
Ο pthyko έκανε εγγραφή στο e-Student
Ώρα: 12-03-18 - 15:36
Η Liabas έκανε εγγραφή στο e-Student
Ώρα: 12-03-18 - 00:51
Η Sarmievi έκανε εγγραφή στο e-Student
Ώρα: 11-03-18 - 17:28
 Σελίδα 1
Απάντηση στο θέμα
 
Εργαλεία Θέματος
Παλιά 27-06-12, 09:34   #1
fockos
Μόνιμο μέλος
 
Το avatar του χρήστη fockos
 
Φύλο: Άνδρας
Ιδιότητα: Πτυχιούχος
Περιοχή: Αγία Άννα (Ηλεία)
Επάγγελμα: Γιατρός
Μηνύματα: 3.480
Προεπιλογή Οι πρώτοι των πρώτων στις πανελλαδικές

Πανελλαδικές Εξετάσεις: Oι πρώτοι των πρώτων
Τι λένε για τις εξετάσεις, το εκπαιδευτικό σύστημα και το μέλλον τους
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 25/06/2012


15

emailεκτύπωση


«Ήταν μια δύσκολη περίοδος σε όλους τους τομείς και για εμάς και για όλον το κόσμο. Ο φόβος μας ήταν ότι εν μέσω δυο εκλογικών αναμετρήσεων, μπορεί να μην δινότανε η ανάλογη βαρύτητα στις πανελλαδικές εξετάσεις, όπως και τελικά έγινε», λέει στο «Βήμα» ο 17χρονος Μάνος Τραϊτοράκης (στη φωτογραφία δεξιά), μαθητής του Αρσακείου Αθήνας, που συμπλήρωσε στις εξετάσεις του Μαΐου 19.620 μόρια. Ο Μάνος από το τρίτο επιστημονικό πεδίο όπου είχε διαλέξει, μπορεί πλέον να πανηγυρίζει για την είσοδο του στην Ιατρική Σχολή Αθηνών.

Για τις εξετάσεις λέει ότι εφέτος έγιναν λάθη και αβλεψίες που «σκότωσαν τα παιδιά που διαγωνίζονταν», ενώ κρίνει ως απαράδεκτη την διατύπωση του περίφημου προβλήματος της Φυσικής που προκάλεσε άγχος και ανησυχία στους υποψήφιους. Ακόμη πιο απαράδεκτη όμως χαρακτηρίζει την κίνηση της ακύρωσης του. Όπως λέει επρόκειτο για μια «απόλυτα βεβιασμένη κίνηση που ελήφθη λίγες ώρες μετά την λήξη των εξετάσεων και η οποία εάν υιοθετούνταν θα αδικούσε πολύ περισσότερα παιδιά».Πως χειρίστηκε ο ίδιος το θέμα; «Εντόπισα αμέσως το λάθος στην διατύπωση του θέματος και αφιέρωσα δυο σελίδες στην λύση του, αντί για μισή σελίδα που απαιτούσε η άσκηση. Προσπάθησα διπλωματικά να καλύψω και τις δυο περιπτώσεις. Δεν μου προκάλεσε ιδιαίτερο άγχος, αλλά θεωρώ το χειρισμό του θέματος απαράδεκτο» δηλώνει.

Εξηγεί επίσης ότι και τα θέματα των Μαθηματικών εφέτος ήταν δύσκολα, αλλά ήταν τελικά λογικής διαβάθμισης. «Είναι άλλο να συναντάς στην πορεία την δυσκολία και να τη αντιμετωπίζεις ανάλογα με το πόσο καλά είσαι προετοιμασμένος και άλλο να το βρίσκεις από το πρώτο ερώτημα και να απογοητεύεσαι» δηλώνει. Τώρα πάντως που ηρέμησε από το στρες των εξετάσεων, είναι ενθουσιασμένος από την επιτυχία του και σχεδιάζει τις διακοπές του.

Η Χριστίνα Αθανασούλη (στη φωτογραφία δεξιά), μαθήτρια της Ελληνογερμανικής Αγωγής, συμπλήρωσε 19.883 μόρια (δικαίως χαρακτηρίζεται από τους «πρώτους των πρώτων») και δηλώνει ότι αγαπάει τα Μαθηματικά. Μιλώντας στο «Βήμα» εμφανίζεται σίγουρη για τον εαυτό της. Δεν έχει συμπληρώσει ακόμη το μηχανογραφικό της αλλά η επιλογή της θα είναι το Μαθηματικό τμήμα του Πανεπιστημίου Αθηνών.

«Το αν ήταν δύσκολα ή όχι τα θέματα είναι υποκειμενικό. Για εμένα ήταν ασκήσεις που τις είχαμε δουλέψει» δηλώνει. Εξηγεί ότι το επίμαχο θέμα της Φυσικής που δημιούργησε εφέτος προβλήματα το είχε λύσει, οπότε τυχόν ακύρωση του προφανώς θα την αδικούσε. «Δεν με άγχωσε, ήξερα ότι έχω γράψει καλά», λέει. Χαρακτηρίζει την εμπειρία των πανελλαδικών εξετάσεων ως μία καλή επειρία και, σε κάθε περίπτωση προτιμάει την Ελλάδα για να πάρει το πρώτο πτυχίο της και στην συνέχεια θέλει να συνεχίσει τις σπουδές της σε κάποιο πανεπιστήμιο του εξωτερικού.

Ημέρα χαράς ήταν η σημερινή και για την 17χρονη Στεφανία Ευαγγελίου (στη φωτογραφία αριστερά) που συμπλήρωσε 19.162 μόρια στο 5ο επιστημονικό πεδίο (και 19.004 στο 3ο που επίσης την ενδιέφερε). Είναι μαθήτρια του 30ου Λυκείου Κυψέλης και θέλει να σπουδάσει στην Οδοντιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών.

«Η εξεταστική διαδικασία είχε πολλά προβλήματα εφέτος και ομολογώ ότι αγχώθηκα λίγο, ειδικά με τη Φυσική. Το επίμαχο ερώτημα το είχα λύσει», λέει. Το εξεταστικό σύστημα κατά τη γνώμη της είναι αγχωτικό αλλά αξιοκρατικό «γιατί ο καθένας μπορεί να δείξει τι αξίζει». « Η τύχη παίζει πολύ μεγάλο ρόλο», λέει. «Εφέτος ήταν περίεργη περίοδος. Θα θυμάμαι από αυτή την εμπειρία την κούραση και το άγχος, όμως οι αναμνήσεις που έχω θα είναι γλυκές». Η Στεφανία περιμένει με αγωνία τον Σεπτέμβρη για να επισκεφθεί για πρώτη φορά τη Σχολή της.

Η 17χρονη Διονυσία Σταμούλου, από την άλλη πλευρά, θέλει να γίνει δημοσιογράφος. Φοίτησε στο 7ο Λύκειο Καλλιθέας και στις εξετάσεις συμπλήρωσε 19.310 μόρια. Θα επιλέξει στο μηχανογραφικό της το Τμήμα ΜΜΕ και Επικοινωνίας του Πανεπιστημίου Αθηνών. «Η διαδικασία των εξετάσεων ήταν ψυχοφθόρα», επισημαίνει και δεν κρίνει το εξεταστικό σύστημα της χώρας ως αξιοκρατικό. «Το χαρακτηρίζει μεγάλος βαθμός υποκειμενικότητας» δηλώνει.


Έγραψε 20 στο μάθημα με το περιβόητο θέμα, λατρεύει την Βιολογία , αλλά θα σπουδάσει ιατρική

Ο Αναστάσιος Τσαρουχάς (στη φωτογραφία δεξιά), μαθητής του Ελληνικού Κολλεγίου Θεσσαλονίκης δεν συγκέντρωσε την υψηλότερη βαθμολογία από όλους τους μαθητές. Εξασφάλισε 19.117 μόρια που κατά πάσα πιθανότατα του αρκούν για να πετύχει την είσοδο του στην Ιατρική Σχολή της Θεσσαλονίκης. Πέτυχε όμως κάτι που με τα δεδομένα των φετινών εξετάσεων ίσως ήταν δυσκολότερο. Το «παράσημο» του είναι το 20 με το οποίο βαθμολογήθηκε στη φυσική κατεύθυνσης, το μάθημα των φετινών εξετάσεων που προκάλεσε διαμάχες μεταξύ Εταιρείας Ελλήνων Φυσικών και υπουργείου.

«Έλυσα το αμφιλεγόμενο θέμα με μαθηματικό τρόπο, αντί να χρησιμοποιήσω τις γνώσεις φυσικής και τον τρόπο που προτάθηκε ως σωστό εκ των υστέρων», λέει. «Αυτό δε σημαίνει πως έκανα κάτι ιδιαίτερο. Πιστεύω πως όσοι είχαν λύσει τέτοιου είδους ασκήσεις στο παρελθόν δεν αντιμετώπισαν πρόβλημα. Απλά ήταν διατυπωμένο με τέτοιο τρόπο που μπορούσε να μπερδέψει κάποιον -προικισμένο μαθητή- που θα σκεφτόταν λίγο παραπάνω». Οι όποιες ενστάσεις του είναι γενικά για τα θέματα της φυσικής κατεύθυνσης, καθώς όπως λέει «κάποια πράγματα που ζητούνταν από τους μαθητές δεν υπήρχαν ουσιαστικά πουθενά στο σχολικό βιβλίο».

Στις αρχές της σχολικής χρονιάς στόχος του ήταν η εισαγωγή σε κάποιο τμήμα Φυσικής. «Κάποια στιγμή όμως πήρα μέρος σε ένα διαγωνισμό βιολογίας, τα πήγα καλά και ανακάλυψα πόσο πολύ μου αρέσει», λέει.


Τις 15 μέρες των διακοπών του Πάσχα τις πέρασε στη βιβλιοθήκη και τα εργαστήρια του τμήματος Βιολογίας του ΑΠΘ, διαβάζοντας και συζητώντας με καθηγητές. «Το φροντιστήριο και το σχολείο σίγουρα με βοήθησαν , όμως εμένα αυτό το αντικείμενο μου αρέσει πάρα πολύ, το βλέπω ουσιαστικά σα χόμπι», συμπληρώνει. Γιατί όμως επέλεξε την ιατρική και όχι την βιολογία; «Δεν με ενδιαφέρει να γίνω νοσοκομειακός γιατρός. Στόχος μου είναι να ασχοληθώ με την έρευνα. Και η πραγματικότητα είναι πως οι σπουδές ιατρικής έχουν μεγαλύτερο κύρος, ενώ επιπλέον υπάρχει πολύ μεγαλύτερο ενδιαφέρον και κονδύλια για έρευνα που έχει σχέση με την ιατρική, παρά με την βιολογία».«Η μορφή των εξετάσεων σε σπρώχνει στα φροντιστήρια»«Έτσι όπως είναι τα θέματα των εξετάσεων πραγματικά είναι εξαιρετικά δύσκολο για έναν μαθητή, όσο καλός ή επιμελής και να είναι, να γράψει πολύ καλά χωρίς να τον έχει "υποψιάσει" το φροντιστήριο για την μορφή και τις δυσκολίες των εξετάσεων» σχολιάζει η Μυρτώ Αρχοντάκη (στη φωτογραφία αριστερά), που συγκέντρωσε 19.135 μόρια και φαίνεται να πετυχαίνει την είσοδο της στη Νομική Σχολή Αθηνών. «Είναι ένα αντικείμενο που μου φαίνεται ενδιαφέρον και ίσως από τις ελάχιστες σχολές του θεωρητικού πεδίου που δίνει κάποιες δυνατότητες επαγγελματικής αποκατάστασης» συμπληρώνει.

Η Μυρτώ χαρακτηρίζει τη φετινή χρονιά σαν μια περίοδο με πολύ διάβασμα. «Τις καθημερινές στο φροντιστήριο, την Κυριακή το πρωί διαγώνισμα στο φροντιστήριο και ύστερα πάλι σπίτι για διάβασμα. Μόνο το βράδυ του Σαββάτου μπορούσες να πας μια βόλτα, ώστε να ξεσκάσεις λίγο. Τελικά ευτυχώς όλα πήγαν καλά». Ανυπομονεί για το «νέο περιβάλλον του πανεπιστημίου, τώρα όμως προέχει η ξεκούραση για τις διακοπές».«Σε κάποια μαθήματα ήξερα ότι έχω πάει καλά, σε άλλα πήγα καλύτερα από ότι περίμενα», λέει η Ευθυμία Σταυρουλάκη, μαθήτρια της θεωρητικής κατεύθυνσης που συγκέντρωσε 19.118 μόρια. Είναι μαθήτρια 4ο Λύκειο Κερατσινίου, «όπου από τους 20 συμμαθητές μου οι περισσότεροι καταφέρνουν από ότι φαίνεται να εισαχθούν στη σχολή της επιθυμίας τους».


Η ίδια δεν έχει αποφασίσει ακόμα ποια θα είναι η πρώτη επιλογή στο μηχανογραφικό της. «Είμαι μεταξύ Νομικής και κάποιων τμημάτων του Παντείου Πανεπιστημίου», λέει. «Θα το συζητήσω με γονείς και καθηγητές, ίσως και με κάποιους γνωστούς που είναι ήδη φοιτητές. Πάντως, βασικό μου κριτήριο θα είναι η επαγγελματική αποκατάσταση, όσο και αν το τι θα σπουδάσεις δεν σου εξασφαλίζει τίποτα από μόνο του».

πηγή: http://www.tovima.gr/education/article/?aid=464081
__________________
Το μέλος fockos είναι εκτός σύνδεσης!  
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 27-06-12, 09:45   #2
Kotatsuneko
Τακτικό μέλος
 
Το avatar του χρήστη Kotatsuneko
 
Φύλο: Γυναίκα
Ιδιότητα: Φοιτητής
Επάγγελμα: Φοιτητής/τρια
Μηνύματα: 1.277
Προεπιλογή Απάντηση: Οι πρώτοι των πρώτων στις πανελλαδικές

Τι ωραίο θρέντ, κάνει τους υπόλοιπους να νιώθουν τόσο τέλεια
Το μέλος Kotatsuneko είναι εκτός σύνδεσης!   Απάντηση με παράθεση
Παλιά 27-06-12, 09:55   #3
fockos
Μόνιμο μέλος
 
Το avatar του χρήστη fockos
 
Φύλο: Άνδρας
Ιδιότητα: Πτυχιούχος
Περιοχή: Αγία Άννα (Ηλεία)
Επάγγελμα: Γιατρός
Μηνύματα: 3.480
Προεπιλογή Απάντηση: Οι πρώτοι των πρώτων στις πανελλαδικές

Όποιος ζηλεύει αυτά τα παιδιά πάνω είναι άξιος της μοίρας του. Τα ρεπορτάζ αυτά με εκνευρίζουν και εμένα για άλλους λόγους όμως.
__________________
Το μέλος fockos είναι εκτός σύνδεσης!   Απάντηση με παράθεση
Παλιά 27-06-12, 09:56   #4
Darkness
ex-Moderator
 
Το avatar του χρήστη Darkness
 
Φύλο: Γυναίκα
Ηλικία: 27
Ιδιότητα: Φοιτητής
Μηνύματα: 2.838
Προεπιλογή Απάντηση: Οι πρώτοι των πρώτων στις πανελλαδικές

γούτσου γούτσου ο Τσαρουχάς μωρέ
__________________
" Μια φορά υπάρχουμε, δεν υπάρχει τρόπος να υπάρξουμε δυο φορές και μάλλον δεν θα υπάρξουμε ξανά ποτέ. Κι εσύ,ενώ δεν εξουσιάζεις το αύριο, αναβάλλεις για αργότερα την χαρά. Κι η ζωή κυλά με τις αναβολές και χάνεται,κι ο καθένας πεθαίνει απασχολημένος."
Το μέλος Darkness είναι εκτός σύνδεσης!   Απάντηση με παράθεση
Παλιά 27-06-12, 09:56   #5
Cherie
Μέλος
 
Το avatar του χρήστη Cherie
 
Φύλο: Γυναίκα
Ιδιότητα: Άλλο
Σπουδές: Βιοχημείας και Βιοτεχνολογίας Θεσσαλίας (Λάρισα)
Μηνύματα: 387
Προεπιλογή Απάντηση: Οι πρώτοι των πρώτων στις πανελλαδικές

Δε βαριέσαι μωρέ. Υγεία να'χουμε .
Το μέλος Cherie είναι εκτός σύνδεσης!   Απάντηση με παράθεση
Παλιά 27-06-12, 10:07   #6
Kotatsuneko
Τακτικό μέλος
 
Το avatar του χρήστη Kotatsuneko
 
Φύλο: Γυναίκα
Ιδιότητα: Φοιτητής
Επάγγελμα: Φοιτητής/τρια
Μηνύματα: 1.277
Προεπιλογή Απάντηση: Οι πρώτοι των πρώτων στις πανελλαδικές

Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα από tsakos Εμφάνιση μηνύματος
Όποιος ζηλεύει αυτά τα παιδιά πάνω είναι άξιος της μοίρας του. Τα ρεπορτάζ αυτά με εκνευρίζουν και εμένα για άλλους λόγους όμως.
Δε μίλησα για ζηλεία. Μίλησα για το γενικότερο ρεύμα που εκπέμπουν ποστ σαν αυτό.
Μπράβο στα παιδιά, είναι όντως οι πρώτοι των πρώτων βαθμολογικά αλλά μέχρι εκεί για μένα. Θεωρώ ότι τέτοια ποστ/άρθρα είναι εν μέρει αιχμηρά απέναντι στους μαθητές που δεν κατάφεραν να πιάσουν τα υψηλά μόρια οπότε το ranking όλο και χαμηλώνει.

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Mr. Crowley : 28-06-12 στις 02:02
Αιτία: αφαίρεση προσβλητικών χαρακτηρισμών
Το μέλος Kotatsuneko είναι εκτός σύνδεσης!   Απάντηση με παράθεση
Παλιά 27-06-12, 10:16   #7
fockos
Μόνιμο μέλος
 
Το avatar του χρήστη fockos
 
Φύλο: Άνδρας
Ιδιότητα: Πτυχιούχος
Περιοχή: Αγία Άννα (Ηλεία)
Επάγγελμα: Γιατρός
Μηνύματα: 3.480
Προεπιλογή Απάντηση: Οι πρώτοι των πρώτων στις πανελλαδικές

Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα από Kotatsuneko Εμφάνιση μηνύματος
Δε μίλησα για ζηλεία, αμοιβάδα. Μίλησα για το γενικότερο ρεύμα που εκπέμπουν ποστ σαν αυτό.
Μπράβο στα παιδιά, είναι όντως οι πρώτοι των πρώτων βαθμολογικά αλλά μέχρι εκεί για μένα. Θεωρώ ότι τέτοια ποστ/άρθρα είναι εν μέρει αιχμηρά απέναντι στους μαθητές που δεν κατάφεραν να πιάσουν τα υψηλά μόρια οπότε το ranking όλο και χαμηλώνει.
Σε λίγο θα μου πείς να μην κάνω θέμα για τους ολυμπιακούς αγώνες για να μην κλάψουν οι αθλητες που δεν θα συμμετέχουν.

Και εγώ δεν έγραψα καλά στις πανελλαδικές σιγά μην ζηλεψω τα φυτά.

Το άρθρο το παραπάνω δεν εχει σκοπό να προβάλλει τα παιδιά αλλά να διαφημίσει κάποια ιδιωτικά σχολεία.
__________________

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Mr. Crowley : 28-06-12 στις 02:02
Αιτία: αφαίρεση off-topic
Το μέλος fockos είναι εκτός σύνδεσης!   Απάντηση με παράθεση
Παλιά 27-06-12, 10:33   #8
X-FILER
Έμπειρο μέλος
 
Το avatar του χρήστη X-FILER
 
Όνομα: Χ.
Φύλο: Γυναίκα
Ηλικία: 24
Ιδιότητα: Φοιτητής
Επάγγελμα: Φοιτητής/τρια
Σπουδές: Ψυχολογίας Παντείου
Μηνύματα: 1.793
Προεπιλογή Απάντηση: Οι πρώτοι των πρώτων στις πανελλαδικές

Tην μυρτω την χαντακωσαν με τη φωτογραφια, μοιαζει γυμνη.
Να προτεινω στο τελευταιο κοριτσι να ΜΗΝ ΣΠΑΤΑΛΗΣΕΙ ΤΟΣΑ ΜΟΡΙΑ ΕΡΧΟΜΕΝΗ ΣΤΗΝ ΠΑΝΤΕΙΟ(γιατι αν ερθει ψυχολογια θα παει λογικα) ΑΠ' ΟΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΕΙ ΠΟΤΕ ΠΤΥΧΙΟ.
__________________


Χοτιλίκι.
Το μέλος X-FILER είναι εκτός σύνδεσης!   Απάντηση με παράθεση
Παλιά 27-06-12, 11:13   #9
Μοναχική Παρατηρήτρια
Μόνιμο μέλος
 
Φύλο: Γυναίκα
Ιδιότητα: Άλλο
Περιοχή: Αυστραλία
Μηνύματα: 6.364
Προεπιλογή Απάντηση: Οι πρώτοι των πρώτων στις πανελλαδικές

Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα από tsakos Εμφάνιση μηνύματος
Σε λίγο θα μου πείς να μην κάνω θέμα για τους ολυμπιακούς αγώνες για να μην κλάψουν οι αθλητες που δεν θα συμμετέχουν.

Και εγώ δεν έγραψα καλά στις πανελλαδικές σιγά μην ζηλεψω τα φυτά.

Το άρθρο το παραπάνω δεν εχει σκοπό να προβάλλει τα παιδιά αλλά να διαφημίσει κάποια ιδιωτικά σχολεία.

υπάρχουν 2 αντιθέσεις στα πόστ σου που δείχνουν:

1ον) ότι τρολλάρεις

και 2ον) ότι τα ποστάρεις μόνο και μόνο για να προκαλέσεις.


Αρχικά ποστάρεις το θέμα για τους πρώτους των πρώτων των πανελλαδικών και έπειτα αυτό.

Παράθεση:
Όποιος ζηλεύει αυτά τα παιδιά πάνω είναι άξιος της μοίρας του. Τα ρεπορτάζ αυτά με εκνευρίζουν και εμένα για άλλους λόγους όμως.
καταρχάς κανείς δεν ζήλεψε γιατί όλοι φύγαμε από τα τις πανελλήνιες και απλά τονίστηκε το γεγονός πως θα νιώθουν τα υπόλοιπα παιδιά που δεν έγραψαν τόσο καλά πράγμα που θεωρώ σωστό.Και κατηγορείς τους άλλους για φθόνο και ζήλια από τη στιγμή που ποστάρεις αυτό:

Παράθεση:

Και εγώ δεν έγραψα καλά στις πανελλαδικές σιγά μην ζηλεψω τα φυτά.
Μάλιστα εσύ ανοίγεις το θρέντ και εσύ προσβάλλεις τα παιδιά για τα οποία πόσταρες.


Spamming much? Ή σε αρέσει τόσο πολύ να προκαλείς αντιδράσεις γύρω από τα πόστ σου;

Συγχαρητήρια στα παιδιά για τον κόπο που έδωσαν και τελικά απέδωσε! Εύχομαι σε όλα τα παιδιά ήταν δεν ήταν οι πρώτοι των πρώτων να συνεχίσουν τις επιτυχίες και στο πανεπιστήμιο.

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Mr. Crowley : 28-06-12 στις 02:03
Αιτία: αφαίρεση off-topic
Το μέλος Μοναχική Παρατηρήτρια είναι εκτός σύνδεσης!   Απάντηση με παράθεση
Παλιά 27-06-12, 11:40   #10
fockos
Μόνιμο μέλος
 
Το avatar του χρήστη fockos
 
Φύλο: Άνδρας
Ιδιότητα: Πτυχιούχος
Περιοχή: Αγία Άννα (Ηλεία)
Επάγγελμα: Γιατρός
Μηνύματα: 3.480
Προεπιλογή Απάντηση: Οι πρώτοι των πρώτων στις πανελλαδικές

Παράθεση:
Αρχικό μήνυμα από nansy_astr Εμφάνιση μηνύματος
υπάρχουν 2 αντιθέσεις στα πόστ σου που δείχνουν:

1ον) ότι τρολλάρεις

και 2ον) ότι τα ποστάρεις μόνο και μόνο για να προκαλέσεις.
Εγώ τη μόνη βλέπω να τρολλάρει εδώ μέσα είναι η kotatsuneko.

Παράθεση:
Αρχικά ποστάρεις το θέμα για τους πρώτους των πρώτων των πανελλαδικών και έπειτα αυτό.
Το πόσταρα όχι για να προκαλέσω αλλά για να δείξω πόσο ελεεινοί είναι οι δημοσιογράφοι. Σκοπός του άρθρου αυτού όπως και κάθε τέτοιου άρθρου είναι για να διαφημίστουν ιδιωτικά σχολεία.

Παράθεση:
καταρχάς κανείς δεν ζήλεψε γιατί όλοι φύγαμε από τα τις πανελλήνιες και απλά τονίστηκε το γεγονός πως θα νιώθουν τα υπόλοιπα παιδιά που δεν έγραψαν τόσο καλά πράγμα που θεωρώ σωστό.Και κατηγορείς τους άλλους για φθόνο και ζήλια από τη στιγμή που ποστάρεις αυτό:
Παρακολούθα ένα μάθημα μιας υψηλόβαθμη σχολής για να καταλάβεις πόσο δίκαιο έχω. Το 80% των φοιτητών είναι κομπλεξικοί και νομίζουν ότι είναι ανώτεροι από τους άλλους. Αρκετοί καθηγητές δεν σταμάτανε να τους λένε πόσο σπουδαίοι είναι κ.λπ.

Παράθεση:
Συγχαρητήρια στα παιδιά για τον κόπο που έδωσαν και τελικά απέδωσε! Εύχομαι σε όλα τα παιδιά ήταν δεν ήταν οι πρώτοι των πρώτων να συνεχίσουν τις επιτυχίες και στο πανεπιστήμιο.
Δεν θα πω σε όλα τα παιδιά συγχαρητήρια σημασία δεν είναι μόνο να πάρεις πολλά μόρια αλλά και να τα αξιοποιήσεις και αρκετά από αυτά τα παιδιά μετά από λίγα χρόνια θα βαράνε το κεφάλι τους στο τοίχο με τις επιλογές των μηχανογραφικών τους.
__________________
Το μέλος fockos είναι εκτός σύνδεσης!   Απάντηση με παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Εγγραφείτε ή Σχολιάστε μέσω Facebook...


Αναγνώστες Θέματος
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
 
(Εμφάνιση Όλων Μέλη που έχουν διαβάσει το θέμα τις τελευταίες 14 ημέρες: 0
Δεν υπάρχουν χρήστες προς εμφάνιση.
Εργαλεία Θέματος


Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
Στις 12 Μαΐου θα ξεκινήσουν φέτος οι πανελλαδικές εξετάσεις Misty Island Οι εξελίξεις στην παιδεία 19 09-04-11 13:01Powered by vBulletin | Copyright ©2000-2018, vBulletin Solutions, Inc.
Copyright ©2011- | e-student.gr